ÅRSMÖTE MED BIO 2019

Söndagen den 31:a mars 2019 hölls årsmötet på Centrumbiografen i Skänninge. Det var välbesökt med både vuxna och barn. Styrelsen kommer ha samma sammansättning i år med en nyvald suppleant. Klubben bjöd alla på smörgås, kaffe, bakverk, popcorn och festis. Efter mötet visades filmen “Draktränaren 3” för alla medlemmar och dess närmaste.

VÅRMONET 9-10 MARS

Tidigt på lördagsmorgonen samlades vi utanför simhallen och Vadstena Buss körde oss till Vårmonet i Nybro. 11 barn och 7 vuxna åkte och förväntansfulla kom vi fram till lägret. Det blev två intensiva och roliga dagar på mattan med träning, mat, äventyrsrunda, melodifestivalfinal, lite sömn och ännu mer träning och tävling. På eftermiddagen var det dags att ställa upp för sista gången och tacka alla som fått lägret att fungera så bra. Inte heller föräldrarna glöms de får också tack för de betalat lägeravgiften och skickat iväg sina duktiga barn. På väg hem och säkert finns det en och annan i bussen som längtar till nästa läger.

MONEMBERLÄGER I KALMAR

Ett glatt gäng på 6 barn och 3 vuxna steg på tåget i Mjölby till Kalmar (byte i Alvesta). Monenberläger 10-11 november firade 10-års jubileum. Träningspass, god mat, trevliga människor, äventyrsbad, filmvisning samt godisregn. Vi hade jätteroligt och återkommer säkert nästa år!

BIO

Vi var på bio den 18 mars och såg den underbara filmen Coco på Centrumbiografen i Skänninge. Gratis för medlemmar i Vadstena Budoklubb samt för dennes familjemedlemmar. 

ÅRSMÖTE 19 APRIL

Välkommen till Vadstena Budoklubbs årsmöte som äger rum onsdag 19 april på Ladugård 206 strax utanför Vadstena kl. 18:30. Efter årsmötet bjuder vi på buffé och det finns även aktiviteter som shuffleboard, biljardbord, spela pingis och kasta dart att roa sig med. Anmälan senast söndag 16 april till Therése Söderlund, 0739-400002.

MONSTERLÄGER 2017

Snart är det dags att åka på läger! Den 26-28 maj är det Monsterläger i Köping. Du hänger väl med? Vadstena Budoklubb firar 40-års jubileum i år och har beslutat att medlemmar i Vadstena Budoklubb endast betalar 100 kr/barn i lägeravgift. Resterande 400 kr/barn står klubben för. Gratis för medföljande förälder. Information har skickats ut via mail samt delat ut lappar. Sista anmälningsdag 16 maj. Instruktörerna Therése Söderlund, Rolf Holm och Andreas Dahlgren följer med på lägret.

Frågor kontakta Therése 0739-400002 eller info@vadstena-jujutsu.se.

Hoppas nu att vi blir ett gäng från Vadstena!

BIO

Vi var på bio den 10 mars och såg Viana på Centrumbiografen i Skänninge. Gratis för medlemmar i Vadstena Budoklubb samt för dennes familjemedlemmar. 

NEWBODY GENERERADE TILL PIZZABUFFÉ

Vi var några som sålde NewBody kläder genom Vadstena Budoklubb och detta gav klubben ett tillskott av 1500 kr som vi sedan hade till höstterminens avslutning då alla medlemmar och en medföljande förälder eller barn fick äta pizzabuffé! Supergoda pizzor från Napoli i Vadstena.

TILLFÄLLIG LOKAL FRÅN 22 NOVEMBER 2016

I november trängde vatten in från golvet i simhallens källare så vi fick snabbt ta upp mattorna och flyttade tillsammans med gymmet Sportlife till tillfälliga lokaler på Jungfrustigen 7 på Birgittatorget i Vadstena där vi har plats på scenen. Där får vi vara tills simhallens källarmiljö är åtgärdad.

HÄNDELSERIK VÅR 2016

Det blir en händelserik vår för mongruppen.
Träning 9-14 år tisdagar 18:00-19:00. Även nybörjarintag.

5 mars (lördag) 9:00-12:00 Mikroläger i Vadstena. Ta med vattenflaska och matsäck.

15 mars 19:00 Årsmöte i dojon

19 mars (lördag) 15:00 "Kung Fu Panda 3" bio i Skänninge, gratis för medlemmar + familj

9 april (lördag) 10:00-12:00 Provgraderingar

6-8 maj (fredag-söndag) Monsterläger i Köping  INSTÄLLT!

24 maj 18:00 Sista träningen

31 maj 18:00 Graderingar

I slutet av maj hålls gradering. För de som vill gradera (minst 9 år fyllda) är det viktigt att göra en provgradering innan som är den 9 april.

Monsterläger i Köping Vadstena Budoklubb sponsrar våra medlemmar så lägerkostnaden blir endast 200 kr (ord. 450 kr)! Mer info och anmälningslapp kommer senare. Therése kommer åka och du som förälder är också välkommen att följa med. TYVÄRR BLEV DETTA LÄGER INSTÄLLT.

GRADERINGAR VÅREN 2015

Vadstena Budoklubb har genomfört graderingar vid ett flertal tillfällen. Bilder finns under Ju-jutsu Kai, galleri.

26 maj knattegraderinar 1,2 och 3 streck på bältet.

2 juni mongraderingar till 5 mon (vit/gult bälte).

 

 

Årsmöte med bio

Klubben hade årsmöte den 29:e mars på Centrumbiografen i Skänninge. Klubben bjöd medlemmar och deras familjer på korv med bröd innan mötet och bio efter att mötet var slut.

Det beslutades bland annan om att klubben kommer att gå med i Svenska Spels initiativ "Gräsroten" (mer info här) Där kommer man kunna ange vår klubb när man spelar hos Svenska Spel och på så sätt bidra till vår verksamhet.

Mer info om detta kommer inom kort...